Customized Gear

 

MUSOUGEAR CUSTOM MADE KLEDING

Omdat kwaliteit bij Musougear hoog in het vaandel staat gebruiken wij een speciale digitale printtechniek, sublimeren. Bij sublimatie wordt met behulp van speciale techniek de inkt in de stof gedrukt, niet erop. Groot voordeel hiervan is dat de stof flexibel blijft.

Iets wat zeker bij vechtsport kleding zeer belangrijk is.

Doordat sublimatie-inkten zich niet aan de oppervlakte bevinden maar deel uitmaken van de stof zijn ze uitermate was bestendig. De custom made kleding blijft ook na veelvuldig wassen mooi. Zo heb jij lang plezier van jouw custom made vechtsport kleding.

ONTWERP JOUW VECHTSPORT KLEDING EN FIGHTGEAR ONLINE

Jouw vechtsport kleding en fightgear ontwerp je geheel naar eigen wens online!

Fotografisch beeldmateriaal is bijvoorbeeld uiterst geschikt voor deze manier van bedrukken. Ook logo’s van sponsoren, teksten, nummers en afbeeldingen kunnen naar eigen smaak samengesteld worden. Doordat de bestanden digitaal bewerkt worden zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Dit geeft ons de mogelijkheid jouw custom made vechtsport kleding en fightgear geheel naar jouw wens te personaliseren. Het resultaat is haarscherp en ziet er professioneel uit.

“Geef jouw kleding een eigen, unieke look!”

Wij bieden de mogelijkheid jouw kleding en fightgear volledig te ontwerpen en te bestellen. voor aanvragen en bestellingen van custom made vechtsport kleding en fightgear. Kan je ons contacten via info@musougear.nl of ook telefonisch te bereiken op nummer 06-42611273.

Uiteraard is onze custom made vechtsport kleding uitstekend te combineren met de kleding die wij aanbieden in onze webshop.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN JE VECHTSPORT KLEDING?

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van je vechtsport kleding. Je kunt jouw wensen aangeven en logo’s en designs uploaden. We maken dan een passend ontwerp. Ook kunnen wij eventueel logo’s en designs ontwerpen tegen bijkomende kosten.

Wil je meer informatie of heb je vragen over custom made ontwerpen?

Stel je vraag over Custom Made vechtsport kleding en fightgear via e-mail info@musougear.nl.

[profiler]
Memory usage: real: 15728640, emalloc: 15382080
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem